Редактор: e-mail: Кадър бТВЗа хората, които сме работили в НДСВ, денят 6

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЗа хората, които сме работили в НДСВ, денят 6
Коментари Харесай

Николай Василев: НДСВ се срина, тъй като царят се държеше като треньор на националния отбор

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

За хората, които сме работили в Национална движение „Симеон Втори", денят 6 април година има доста огромно значение. За мен беше чест, че съм бил един от хората, които са имали опция да работят с този неповторим човек, какъвто беше царят (бел.ред. ). Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ някогашният вицепремиер и министър на стопанската система Николай Василев, разяснявайки успеха на Национална движение „Симеон Втори" на изборите преди 20 години.

Национална движение „Симеон Втори" се срина, защото царят съгласно мен се държеше като треньор на националния тим, а не като партиен водач. Ако го попитате през днешния ден, той няма да изкаже някакво страдание, че неговата партия в този момент не взе участие, по-скоро ще каже, че за времето, когато е бил министър-председател е извършил исторически задачи, което за него е по-важно.

Любимият му откъс беше: Нямат никакво значение нещата, които след 5 години няма да имат никакво значение. За него са значими големите неща, да вземем за пример че той е индивидът, който вкара България и Румъния в Европейски Съюз, сподели още Николай Василев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР